پارس آی سی تی
در گفت وگو با پارس آی سی تی اعلام شد

تلاش پژوهشگران برای غلبه بر چالش نرم افزارهای هواشناسی

تلاش پژوهشگران برای غلبه بر چالش نرم افزارهای هواشناسی

رئیس گروه ژئوماتیک ستاد توسعه فناوری های فضایی و حمل و نقل پیشرفته معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری با اشاره به چالش های کشور در زمینه خریداری نرم افزار هواشناسی به سبب افزایش نرخ ارز از فعالیت شرکت های دانش بنیان برای عرضه این نرم افزارها آگاهی داد.


یاسر ابراهیمیان قاجاری در گفت و گو با ایسنا با اشاره به فعالیت حدود ۱۰۰ شرکت دانش بنیان در حوزه ژئوماتیک، اظهار داشت: این تعداد شرکت فعال در حوزه ژئوماتیک حدود ۲۰۰ میلیارد تومان گردش مالی داشته است که این عدد مربوط به صادرات این شرکتها می شود.
وی با تاکید بر اینکه میزان گردش مالی این شرکتها در داخل کشور بیشتر است، نمونه آنرا "اسنپ" و "تپسی" بعنوان شرکت های دانش بنیان و فناوری مبتنی بر ژئوماتیک دانست.
ابراهیمیان دستیابی این شرکتها به گردش مالی ۲ میلیارد تومانی را در ضمن ۲ سال اخیر دانست و افزود: کشور تا دو سال قبل وارد کننده فناوری در حوزه ژئوماتیک بوده است، به شکلی که نرم افزارهای مورد نیاز در این عرصه خارجی بوده است؛ ولی توسعه این فناوری در کشور باعث شده که ما الان برای طراحی و ساخت اسکنر متریک تصاویر ماهواره ای برنامه ریزی نماییم.
بگفته وی، تیمی دراین زمینه تشکیل شده است.
رئیس گروه ژئوماتیک ستاد توسعه فناوری های فضایی و حمل و نقل پیشرفته معاونت علمی ریاست جمهوری، یکی از چالش های کشور را دستیابی به نرم افزارهای هواشناسی نام برد و اظهار داشت: حدود ۲۰ تا ۲۵ سال است که کشور نرم افزارهای هواشناسی را از فرانسه خریداری می کند. این نرم افزار نقشه های هواشناسی را تولید می کند، ولی با افزایش نرخ ارز خریداری این نرم افزارها امکان خریداری این نرم افزار برای کشور وجود ندارد.
ابراهیمیان با اشاره به فعالیت تعدادی از شرکت های فناور دراین زمینه، اشاره کرد: از یک سال قبل سازمان های در رابطه با هواشناسی به نمونه نرم افزارهای داخلی رجوع کرده اند.
وی با اعلان اینکه مطالعات پژوهشگران کشور در زمینه پیاده سازی این نرم افزارها شروع شده است، تصریح کرد: نمونه خارجی آن در مدت ۲۰ سال ارائه شد و تنها ۵ تا ۶ کشور دراین زمینه پیشرو هستند و امیدواریم شرکت های دانش بنیان نمونه این نرم افزار را به سرعت عرضه کنند.



1399/11/17
13:51:03
0.0 / 5
1009
تگهای خبر: تولید , شركت , فعالیت , فناوری
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۵ بعلاوه ۵
آی سی تی پارس