پارس آی سی تی

اطلاعات ۱۳ هزار دانشجو به سرقت رفت!

اطلاعات ۱۳ هزار دانشجو به سرقت رفت!

به گزارش پارس آی سی تی اخیرا هكرها به وسیله حملات فیشینگ و سایبری توانسته اند به بخش زیادی از اطلاعات شخصی دانشجویان دانشگاه لنكَستر دسترسی پیدا كرده و آنها را به سرقت ببرند.


به گزارش پارس آی سی تی به نقل از ایسنا، واژه فیشینگ یا Phishing كه مختصرا از عبارت Password Harvesting Fishing به معنای "بدست آوردن رمز عبور از راه طعمه" به دست آمده و ساخته شده است، یكی از حملات سایبری شناخته شده مبتنی بر مهندسی اجتماعی است كه با فریب دادن كاربران موردنظر اطلاعات محرمانه و خصوصی آنها همچون رمز عبور، اطلاعات حساب بانكی، اطلاعات شخصی و محتوای به اشتراك گذاشته شده آنها در شبكه های اجتماعی را بدست می آورند.
بر مبنای گزارشی كه در وب سایت زد دی نت آمده است، هكرها و مجرمان سایبری موفق شده اند با استفاده از ترفندهای مربوط به حملات فیشینگ و سایبری به حجم زیادی از اطلاعات شخصی و حریم خصوصی دانشجویان دانشگاه لنكستر دسترسی و نفوذ پیدا كرده و آنها را به سرقت برده اند.
هنوز معلوم و مشخص نشده است كه هكرها با چه هدفی اطلاعات دانشجویان را به سرقت برده اند اما بر مبنای آخرین آمار و گزارش ها، ۱۳ هزار دانشجو در این حمله سایبری مورد حمله و هجوم هكرها قرار گرفته اند كه خود رقم بسیار بالا و قابل توجهی به حساب می آید.
هكرها با استفاده از این حمله فیشینگ به نام و پسورد حساب كاربری تمامی دانشجویان دانشگاه مذكور در طول تمام سالیان گذشته دسترسی و نفوذ پیدا كرده اند تا بتوانند تمامی اطلاعات دانشجویی، كاربری و تحصیلی آنها را رصد كرده و به دست بیاورند.
گفته می شود همچون اطلاعاتی كه در این حمله فیشینگی به سرقت رفته است، نام، آدرس پستی، شماره تلفن و تماس، پست الكترونیكی و ایمیل كاربران و دانشجویان بوده است تا به اطلاعات مهم تری همچون فرم های تحصیلی و اپلیكیشن دانشجویان مقطع كارشناسی و كارشناسی ارشد دسترسی پیدا كنند.
در سال های اخیر كه حملات سایبری به شدت رشد كرده است، مؤسسه های تحقیقاتی و تحلیلی بسیاری در جهان اخطار داده بودند كه سال ۲۰۱۸، سال حملات سایبری و بدافزاری به سازمان های بزرگ، شركت ها و نهادهای دولتی در جهان نام خواهد گرفت؛ چونكه تعداد سرقت های اطلاعاتی در این سال به اوج خود خواهد رسید و سال های پس از آن هم هرروز نامی از حملات سایبری و بدافزاری خواهیم شنید.
از طرفی دیگر این كارشناسان امنیتی بارها خطاب به تمامی شركت های فعال در زمینه های مختلف در جهان اخطار داده بودند كه به ارتقای امنیت سایبری زیرساخت ها و سرورهای مربوط به خود اقدام نمایند تا اطلاعات محرمانه و فوق سری خویش را در مقابل نفوذ هكرها و مجرمان سایبری مصون نگه دارند.
نتایج تحقیقات و نظرسنجی های صورت گرفته در نیمه دوم سال قبل از آن حكایت می كند كه خیلی از صاحبان شركت ها و كارخانه های فعال در مناطق مختلف جهان اذعان كرده اند حداقل یك مرتبه مورد حمله باج افزاری و سایبری هكرها قرار گرفته اند. بر طبق این تحقیقات، نیمی از آنها مجبور به پرداخت مبالغ و پول های هنگفتی به هكرها شده اند و نیمی دیگر هم به خاطر عدم پرداخت وجه به آنها، تمامی اطلاعات پرارزش و حیاتی خویش را از دست داده اند.



1398/05/03
11:12:27
5.0 / 5
1959
تگهای خبر: بدافزار , دانشگاه , سایت , شركت
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۴ بعلاوه ۵
آی سی تی پارس