پارس آی سی تی

معرفی راهکارهای دیجیتال همراه اول در الکامپ خوزستان

معرفی راهکارهای دیجیتال همراه اول در الکامپ خوزستان

به گزارش پارس آی سی تی، همراه اول با حاضرشدن در ششمین نمایشگاه بین المللی الکامپ خوزستان، جدیدترین راه حل ها و خدمات ارتباطی و دیجیتال خودرا با محوریت سازمان ها، کسب وکارها و توسعه اقتصاد دیجیتال معرفی می کند.



به گزارش پارس آی سی تی به نقل از مرکز ارتباطات، توسعه برند و رویدادهای بین المللی همراه اول، اولین و بزرگترین اپراتور موبایل کشور، برای توسعه ی تعاملات تجاری، پشتیبانی از زیست بوم نوآوری و معرفی روندهای نوین فناوری تا ۱۲ دی ۱۴۰۴ در محل دائمی نمایشگاه های بین المللی اهواز حضور دارد.
در غرفه همراه اول، مجموعه راهکارهای «همراه اول کسب وکار» شامل خدمات سازمانی، راهکارهای B2B و B2C، پشتیبانی ویژه مشتریان سازمانی و سرویس همیاری عرضه شده است. تمرکز این حضور بر نمایش کاربرد عملی محصولات و پاسخ به نیازهای حقیقی بازار است.
سوپراپلیکیشن «اوانو» هم با عرضه راهکارهای فین تکی و خدمات مالی دیجیتال، بخش دیگری از غرفه همراه اول را به خود اختصاص داده و با استقبال بازدیدکنندگان همراه بوده است.
ششمین الکامپ خوزستان با شعار «همه با هم برای اقتصاد دیجیتال»، بستری برای هم افزایی فعالین حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات و توسعه اقتصاد دیجیتال فراهم آورده است.

1404/10/12
04:10:40
5.0 / 5
9
تگهای خبر: خدمات , دیجیتال , سرویس , فناوری
این پست را می پسندید؟
(1)
(0)
X

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این پست
لطفا شما هم نظر بدید
= ۶ بعلاوه ۳
پربیننده ترین ها

پربحث ترین ها

جدیدترین ها

آی سی تی پارس