پارس آی سی تی
با حضور خبرنگاران پشت درهای بسته؛

مركز نوآوری رسانه ها افتتاح شد!

مركز نوآوری رسانه ها افتتاح شد!

پارس آی سی تی: در مركز نوآوری شریف، مركز نوآوری رسانه های صوتی و تصویری طی مراسمی راه اندازی شد. این مراسم در حالی انجام شد كه طبق اعلام حراست سازمان صدا و سیما تنها خبرنگاران این سازمان دعوت بودند و از ورود خبرنگاران رسانه های مكتوب كه از طرف معاونت علمی وفناوری ریاست جمهوری دعوت شده بودند، ممانعت به عمل آمد.


به گزارش پارس آی سی تی به نقل از ایسنا طی برگزاری مراسمی در مرکز نوآوری شریف، مرکز نوآوری رسانه های صوت و تصویر (AVMIC) با حضور سورنا ستاری، معاون علمی و فناوری رئیس جمهوری و عبدالعلی علی عسگری رئیس سازمان صدا و سیما راه اندازی شد.
این مراسم در حالی انجام شد که از ورود خبرنگاران رسانه های مکتوب که از طرف معاونت علمی وفناوری ریاست جمهوری دعوت شده بودند، ممانعت به عمل آمد. مرکز نوآوری رسانه های صوتی و تصویری در "مرکز نوآوری شریف" بعنوان یکی از حوزه های مهم خبرنگاران علم و فناوری افتتاح شده و مایه تاسف است که سازمان صدا و سیما از ورود مهمانانی که به دعوت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری برای پوشش مراسم حضور پیدا کرده بودند، خودداری کرده و جای گلایه را برای خبرنگاران، هم از این سازمان و هم از معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری باقی گذاشته است.
گشایش مرکز نوآوری رسانه های صوت و تصویر اقدامی است که از طرف مرکز نوآوری سازمان تنظیم مقررات صوت و تصویر برای ایجاد تنظیم گری موثر در فضای مجازی کشور افتتاح شد.

این مرکز تلاش دارد ارتباطی دو سویه با دانش بنیان ها برقرار کند و ظرفیت های بالقوه مراکز علمی برای حضور فعال در صنعت رسانه های صوت و تصویر فراگیر را بالفعل کند.

در حال حاضر در این مرکز، ۶ استارتاپ فعال در زمینه رسانه های صوتی و تصویری مستقر شده اند.
مرکز فناوری های مالکیت فکری یکی دیگر از زیرساخت های مرکز نوآوری صوت و تصویر مرکز فناوری های مالکیت فکری است.
حلقه مفقوده شکل گیری یک زنجیره قدرتمند در تولید محتوای داخلی حقوق مالکیت فکری است و باتوجه به سرعت تحولات حوزه فناوری اطلاعات مواجهه با این فناوری های این حوزه توسعه یافته است؛ بدین جهت این مرکز با هدف حفظ حقوق مالکیت فکری بنیان گذاری شده است.
از اهداف این مرکز شامل مواردی چون ثبت محتوا و قابلیت استناد زمانی یا فناوری بلاکچین، تشخیص محتوای دارای حقوق مالکیت فکری با بهره گیری از هوش مصنوعی و تشخیص اصالت اثر با تاکید توسعه تبلیغات می شود.
به گزارش پارس آی سی تی به نقل از ایسنا، آزمایشگاه نوآوری رسانه از دیگر بخش های این مرکز نوآوری صوت و تصویر است. در سال های اخیر رسانه ها به شدت تحت تاثیر نوآوری های فناورانه بوده اند.
نوآوری های فناورانه انواع جدید از رسانه ها را به مخاطب عرضه نموده که منجر به تغییر رفتار آنها شده و بازارهای نوظهوری را پدید آورده است؛ بدین جهت شکل گیری آزمایشگاه نوآوری رسانه یک لزوم در این صنعت است و تابحال بیش از یکصد آزمایشگاه نوآوری رسانه ای در دنیا تاسیس شده است.
در ایران نیز لزوم فعالیت مراکز نوآوری در حوزه رسانه درک شد و هم اکنون چند مرکز نوآوری و شتابدهی در عرصه تولید محتوا فعال می باشند.
تصمیم سازمان صوت و تصویر فراگیر در راه اندازی یک مرکز نوآوری رسانه ای سبب تاسیس نخستین آزمایشگاه نوآوری رسانه ای کشور با هدف توسعه، تحلیل، شناسایی روندها و چشم اندازها در صنعت رسانه ای کشور شد.
این آزمایشگاه در جایگاه نوآوری و خلق فرصت تا توسعه محصول برای افراد و سازمان های فعال در صنعت رسانه قرار گرفته است.
این آزمایشگاه یک اتاق فکر تخصصی و منبع خلق و پیاده سازی ایده های نوآورانه در حوزه رسانه و محتوا است.




منبع:

1399/04/07
20:50:11
5.0 / 5
1889
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۱ بعلاوه ۱
لینک دوستان پارس آی سی تی
آی سی تی پارس