تا سال ۲۰۲۰ میلادی
چند دستگاه متصل به اینترنت اشیاء در جهان وجود دارد؟
به گزارش پارس آی سی تی تعداد دستگاه های مبتنی بر اینترنت اشیاء تا سال ۲۰۲۰ میلادی از مرز ۵.۸ میلیارد دستگاه هم عبور خواهد نمود.
به گزارش پارس آی سی تی به نقل از ایسنا، آمارها حاكی می باشد كه بازارهای جهانی اینترنت اشیاء (IoT) در سال های اخیر به شدت مورد استقبال بخش های مختلف جوامع قرار گرفته و رشد آن تا سال آینده از برآورد كارشناسان هم فراتر خواهد رفت.
طبق گزارش های انتشار یافته در وب سایت itproportal، كارشناسان و تحلیل گران فعال در موسسه تحقیقاتی گارتنر اخیرا برآورد و اعلام نموده اند كه تعداد دستگاه های متصل به اینترنت اشیاء و هوشمند با رشد ۲۱.۵ درصدی در سال، تا سال ۲۰۲۰ میلادی از مرز ۵.۸ میلیارد دستگاه در جهان هم گذر خواهد نمود.
پیش تر كارشناسان فعال در موسسه تحقیقاتی و مشاوره ای بوستون آمریكا دریافته و خاطرنشان كرده بودند اینترنت اشیاء در بعضی از بخش های جوامع همچون حمل و نقل عمومی، صنعت، تجارت و فروش رشد بسیار بیشتر و قابل توجه تری را تجربه خواهد نمود.
در این گزارش همینطور ذكر شده است كه بیشتر دستگاه های هوشمند متصل به اینترنت اشیاء (۱.۱۷ میلیارد دستگاه امسال و ۱.۳۷ میلیارد دستگاه هم در سال آینده) شامل دوربین های امنیتی و سایر دستگاه های مشابه می شود.
اینترنت اشیاء و شهر هوشمند عباراتی هستند كه این روزها در فضای مجازی زیاد به گوش كاربران می خورد. باید اظهار داشت كه اینترنت اشیاء به كاربران ساكن در شهرهای هوشمند این امكان را می دهد كه با استفاده از دستگاه های الكترونیكی و هوشمند خود به كارها و فعالیت های روزمره خود بپردازند و این امر در زمینه هایی همچون انرژی، حمل و نقل، صنعت، بهداشت و درمان، ساخت و ساز، خانه و شهر هوشمند نقش پررنگ و بسزایی ایفا خواهد نمود.
اینترنت اشیاء (IoT) به مفهوم یك شبكه جهانی از اشیاء مرتبط و متصل است كه هر یك دارای آدرس مختص به خود بوده و بر مبنای قراردادهای استانداردشده ای با یكدیگر در ارتباطند.
این سیستم جدید كنترل از طریق دور و كنترل هوشمند اشیاء و دستگاه ها، امروزه در كشورهای توسعه یافته ای همچون كره جنوبی در سیستم های اداری و همینطور وسایل منزل بسیار مورد استفاده قرار می گیرد.
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب