پارس آی سی تی

چگونه رمزعبور جی میل خودرا ریست كنیم؟

چگونه رمزعبور جی میل خودرا ریست كنیم؟

پارس آی سی تی: تغییر رمز عبور حساب های كاربری به خصوص پست الكترونیك توسط كاربران یكی از كارهای سفارش شده از طرف كارشناسان امنیتی است كه باید هر از گاهی صورت بگیرد.


به گزارش پارس آی سی تی به نقل از ایسنا، كارشناسان امنیتی همواره به كاربران در فضای مجازی و شبكه های اجتماعی سفارش می كنند كه هر از گاهی تمامی پسورد های مورداستفاده خودرا تغییر داده و به اصطلاح ریست كنند. علاوه بر آن، برخی مواقع كه امكان دارد هكرها و مجرمان سایبری به حساب های كاربری كاربران نفوذ و دسترسی پیدا كرده باشند، ضرورت تغییر پسورد توسط كاربران پررنگ تر از همیشه خواهد شد.
اگر شما نیز جز آن دسته از افرادی هستید كه حساسیت خاصی بر روی حساب های كاربری خود در سرویس های مختلف شامل شبكه های اجتماعی و پست های الكترونیك دارید و مایل هستید كه هر از گاهی پسورد و رمز عبور حساب های كاربری خودرا تغییر دهید تا احتمال نفوذ هكرها و مجرمان سایبری و سرقت اطلاعات شخصی و محرمانه خودرا به حداقل برسانید، مطالعه این گزارش می تواند تا حد زیادی به شما كمك نماید.
برای تغییر و ریست كردن پسورد حساب كاربری پست الكترونیك گوگل یا همان جیمیل، باید وارد اكانت خود شده و سپس در قسمت بالا سمت راست كلیك كرده و گزینه اكانت گوگل (Google Account) را انتخاب و كلیك كنید.
در این قسمت، تنظیمات مربوط به حساب كاربری گوگل شما در یك صفحه جدید و جداگانه نمایان می شود و در این لیست، اطلاعات خصوصی خود همچون نام، جنسیت، تاریخ تولید و غیره را در سمت چپ مشاهده خواهید كرد. در این قسمت شما همین طور قادر خواهید بود تاریخ آخرین باری كه پسورد جیمیل خودرا تغییر داده و ریست كرده اید، ببینید.
حالا به منظور ریست كردن گذرواژه، بر روی كلمه 'Password' كلیك كرده تا با وارد كردن رمز عبور فعلی و كنونی خود از هویت شما اطمینان حاصل كند. در این مرحله، گوگل از شما می خواهد كه رمز عبور جدیدی را برای اكانت خود برگزیده و آنرا دو بار تایپ و وارد كنید.
طبق گزارش وب سایت تك رادار، همانطور كه می دانید رمز عبور انتخابی شما باید حداقل ۸ كاراكتر باشد كه می تواند شامل حروف الفبایی و نمایشی و همین طور اعداد باشد.
بگفته كارشناسان امنیتی، كاربران باید توجه داشته باشند كه رمز عبور مورداستفاده خود برای سایر حساب های كاربری شأن را استفاده نكنند، در ساخت پسورد خود از سمبل و نمادهای الفبایی و نمایشی استفاده كنند، از تركیب اعداد و كلمات استفاده كنند، قانون «نه خیلی كوتاه، نه خیلی بلند» را رعایت نمایند، از تركیب اولین حروف كلمات كمك بگیرند و در آخر رمز عبوری انتخاب نكنند كه بعداً نتوانند آنرا به یاد بیاورند.
در انتها، كاربران باید به منظور ثبت تغییرات، بر روی گزینه آبی رنگ تغییر رمز عبور 'Change Password' كلیك كنند تا رمز عبور جدید برای آنها فعال سازی شود تا بتوانند دفعات بعدی با رمز عبور جدید خود به حساب كاربری خود وارد شوند.






منبع:

1398/04/20
14:00:21
5.0 / 5
2482
تگهای خبر: اكانت , تولید , سایت , سرویس
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۱ بعلاوه ۳
آی سی تی پارس