پارس آی سی تی

شکایت آمریکا از تیک تاک با 400 میلیون دلار تسویه شد

شکایت آمریکا از تیک تاک با 400 میلیون دلار تسویه شد

پارس آی سی تی: تیک تاک و بایت دنس(شرکت مادر چینی آن) توافق کرده اند برای تسویه اتهامات وزارت دادگستری آمریکا بر اساس نقض قانون حریم خصوصی آنلاین کودکان ۴۰۰ میلیون دلار بپردازد.


به گزارش پارس آی سی تی به نقل از رویترز، وزارت دادگستری آمریکا در سال ۲۰۲۴ میلادی به سبب شکست در محافظت از حریم خصوصی کودکان در فضای آنلاین و جمع آوری غیرقانونی داده های آن از تیک تاک و بایت دنس شکایت نمود.
این دو شرکت به نقض قانونی متهم شدند که طبق آن خدمات آنلاینی که کودکان را هدف می گیرند باید رضایت والدین برای جمع آوری اطلاعات خصوصی کودکان زیر ۱۳ سال را دریافت نمایند.
«استنلی وودوارد» معاون دادستان کل آمریکا در اینباره اعلام نمود اولویت این آژانس تضمین محافظت از کودکان وهمچنین اطمینان از آنست که شرکت هایی که اطلاعات آنها در اختیار دارند، مسئولیت های قانونی شان را انجام می دهند.
تیک تاک هنوز در اینباره اظهار نظری نکرده است.
براساس تسویه انجام شده، تیک تاک ۳۰۰ میلیون دلار را فورا می پردازد و ۱۰۰ میلیون دلار دیگر را هم بعد از صدور حکمی بر مبنای لغو یک فرمان رضایت قبلی که در سال ۲۰۱۹ از جانب کمیسیون تجارت فدرال آمریکا (FTC) ضد شرکت پیشین تیک تاک، یعنی Musical.ly، صادر شده بود، پرداخت خواهد نمود.
کمیسیون فدرال تجارت آمریکا بر طبق فرمان رضایت پیشین اعلام نموده بود تیک تاک که در آن زمان بعنوان شرکت Musical.ly، شناخته می شد، می دانست کودکان از اپ استفاده می کنندو نتوانست رضایت والدین برای جمع آوری نام ها، آدرس ایمیل و دیگر اطلاعات خصوصی این گروه از کاربران را به دست آورد و جریمه ای ۵.۷ میلیون دلاری در همین زمینه پرداخت.
البته دولت آمریکا اعلام نمود تیک تاک از زمان ثبت شکایت تغییرات زیادی در مالکیت، مدیریت، پیروی از قوانین و شیوه های حفظ حریم خصوصی بوجود آورده است. وزارت دادگستری همین طور اعلام نمود این تسویه تضمین می نماید خانواده های آمریکایی بازهم از تمهیدات امنیت قدرتمندتر بدون هیچ تاخیری بهره می برند.

به گزارش پارس آی سی تی به نقل از رویترز، وزارت دادگستری آمریکا در سال ۲۰۲۴ میلادی به سبب شکست در محافظت از حریم خصوصی کودکان در فضای آنلاین و جمع آوری غیرقانونی داده های آن از تیک تاک و بایت دنس شکایت نمود.این دو شرکت به نقض قانونی متهم شدند که طبق آن خدمات آنلاینی که کودکان را هدف می گیرند باید رضایت والدین برای جمع آوری اطلاعات خصوصی کودکان زیر ۱۳ سال را دریافت نمایند. استنلی وودوارد معاون دادستان کل آمریکا در اینباره اعلام نمود اولویت این آژانس تضمین محافظت از کودکان وهمچنین اطمینان از آنست که شرکت هایی که اطلاعات آنها در اختیار دارند، مسئولیت های قانونی شان را انجام می دهند.تیک تاک هنوز در اینباره اظهار نظری نکرده است.براساس تسویه انجام شده، تیک تاک ۳۰۰ میلیون دلار را فورا می پردازد و ۱۰۰ میلیون دلار دیگر را هم بعد از صدور حکمی بر مبنای لغو یک فرمان رضایت قبلی که در سال ۲۰۱۹ از جانب کمیسیون تجارت فدرال آمریکا (FTC) ضد شرکت پیشین تیک تاک، یعنی Musical.ly، صادر شده بود، پرداخت خواهد نمود.کمیسیون فدرال تجارت آمریکا بر طبق فرمان رضایت پیشین اعلام نموده بود تیک تاک که در آن زمان بعنوان شرکت Musical.ly، شناخته می شد، می دانست کودکان از اپ استفاده می کنندو نتوانست رضایت والدین برای جمع آوری نام ها، آدرس ایمیل و دیگر اطلاعات خصوصی این گروه از کاربران را به دست آورد و جریمه ای ۵.۷ میلیون دلاری در همین زمینه پرداخت.البته دولت آمریکا اعلام نمود تیک تاک از زمان ثبت شکایت تغییرات زیادی در مالکیت، مدیریت، پیروی از قوانین و شیوه های حفظ حریم خصوصی بوجود آورده است.

منبع:

1405/06/01
13:25:16
5.0 / 5
3
تگهای خبر: آنلاین , آی سی , خدمات , شركت
این پست را می پسندید؟
(1)
(0)
X

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این پست
لطفا شما هم نظر بدید
= ۲ بعلاوه ۵
لینک دوستان پارس آی سی تی
پربیننده ترین ها

پربحث ترین ها

جدیدترین ها

آی سی تی پارس