پارس آی سی تی

آمریکا محدودیت های صادراتی در رابطه با نرم افزار مقابل چین را بررسی می کند

آمریکا محدودیت های صادراتی در رابطه با نرم افزار مقابل چین را بررسی می کند

پارس آی سی تی: دولت ترامپ درحال بررسی محدود کردن صادرات محصولاتی به چین مانند لپ تاپ و موتور جت است که از نرم افزار آمریکایی استفاده می نمایند.



به گزارش پارس آی سی تی به نقل از ایسنا، در حالی که آمریکا و چین برای دور حساسی از مذاکرات آماده می شوند، واشنگتن در جواب کنترل های گسترده صادرات عناصر نادر خاکی توسط پکن، درحال بررسی محدودیت هایی بر صادرات در رابطه با نرم افزار به چین است.

اسکات بسنت، وزیر خزانه داری آمریکا در جواب سوال خبرنگار شبکه سی ان بی سی که آیا واشنگتن درحال بررسی محدود کردن صادرات محصولاتی است که از نرم افزار آمریکایی به چین استفاده می نمایند، گزارش رویترز را تائید کرد و اظهار داشت: همه گزینه ها روی میز است. بسنت اضافه کرد: اگر این کنترل های صادراتی، چه نرم افزار، موتور یا موارد دیگر، اتفاق بیفتد، احیانا با هماهنگی متحدان ما در گروه هفت خواهد بود.

دونالد ترامپ، رئیس جمهوری آمریکا، اوایل ماه جاری اعلام نمود که آمریکا از ماه آتی، با ممنوعیت ارسال جهانی کالاهای حاوی نرم افزار آمریکایی به چین، کنترل صادرات «هرگونه نرم افزار حیاتی» به این کشور را اعمال خواهدنمود. ترامپ همینطور به تلافی محدودیت های اعلام شده توسط پکن بر صادرات مواد معدنی کمیاب، تعرفه ۱۰۰ درصدی اضافی بر صادرات چین وضع کرده بود.

بیانیه بسنت قبل از مذاکرات او با هی لیفنگ، معاون نخست وزیر چین، در مالزی در اواخر هفته جاری منتشر می شود. این مذاکرات، زمینه را برای دیدار احتمالی بین ترامپ و شی جین پینگ، رئیس جمهوری چین، در کره جنوبی در انتها ماه فراهم می آورد.

سخنگوی وزارت بازرگانی چین، روز پنجشنبه، در اطلاعیه ای اعلام نمود که هیئتی به رهبری هی از جمعه تا دوشنبه، با همتایان آمریکایی خود در مالزی مذاکرات تجاری برگزار خواهدنمود. در این بیانیه آمده است: دو طرف بر مبنای اجماع مهم حاصل شده در تماسهای تلفنی میان دو رئیس دولت در امسال، در مورد مسایل کلیدی روابط دوجانبه بحث خواهند کرد.

دیدار حساس میان آمریکا و چین

تنش ها میان واشنگتن و پکن در هفته های اخیر تشدید شده است، چونکه هر دو طرف قبل از مذاکرات، تهدیدهای جدیدی مطرح کرده اند.

وزارت بازرگانی آمریکا در سپتامبر، از گسترش چشم گیر کنترل های صادراتی در امتداد تلاش ها برای ممانعت از دسترسی پکن به تراشه های پیشرفته رونمایی نمود.

چین با اعمال محدودیت های جدید گسترده بر صادرات عناصر خاکی کمیاب، قرار دادن شرکتهای آمریکایی بیشتر در لیست سیاه و آغاز تحقیقات ضد انحصار ضد شرکت بزرگ فناوری کوالکام، به این اقدام واکنش نشان داده است. پکن همینطور دریافت هزینه از کشتی های در رابطه با آمریکا برای پهلوگیری در بنادر چین را شروع کرده که مشابه اقدام آمریکا برای اعمال هزینه بر کشتی های چینی است که به بنادر ایالات متحده وارد می شوند.

یو سو، اقتصاددان ارشد واحد اطلاعات اکونومیست، با تأکید بر ادامه اقدامات تلافی جویانه، اظهار داشت: شکستن آتش بس تجاری به سبب یی اعتمادی عمیق و مداوم میان دو کشور. به یک هنجار جدید تبدیل گشته است.

بر اساس گزارش شبکه شبکه سی ان بی سی، هر دو طرف برای توافق پیش از رسیدن مهلت ۱۰ نوامبر برای تمدید آتش بس تجاری تلاش می کنند و در صورت عدم توافق، تعرفه های متقابل بیشتر از سر گرفته خواهند شد. البته ترامپ اول نوامبر را بعنوان مهلت اعمال ۱۰۰ درصد تعرفه های اضافی اعلام شده در اوایل ماه جاری، تعیین کرده است.


1404/08/02
12:29:01
5.0 / 5
40
تگهای خبر: شركت , فناوری , لپ تاپ , محصولات
این پست را می پسندید؟
(1)
(0)
X

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این پست
لطفا شما هم نظر بدید
= ۲ بعلاوه ۳
پربیننده ترین ها

پربحث ترین ها

جدیدترین ها

آی سی تی پارس