پارس آی سی تی

بدافزار جدید در پلتفرم های استخراج ارز دیجیتالی

بدافزار جدید در پلتفرم های استخراج ارز دیجیتالی

به گزارش پارس آی سی تی اخیرا بدافزاری به نام ˮایترنال بلوˮ كشف شده كه در پلتفرم های استخراج ارز دیجیتالی استفاده شده است و به هكرها اجازه می دهد اطلاعات و سرمایه های فراوانی را به سرقت ببرند.



به گزارش پارس آی سی تی به نقل از ایسنا، به نقل از وب سایت هكرنیوز، آمار حملات سایبری و هك امسال میلادی ۲۰۱۷، به اوج خود رسیده است و با عنایت به افزایش روزافزون حملات سایبری از جانب هكرها، كشورها و شركت های كوچك و بزرگ زیادی در سراسر جهان هدف این گونه حملات قرار گرفته و صدمه ها، خسارات جبران ناپذیری را متحمل شده اند.

این روزها كه بازار ارزهای دیجیتالی رمزنگاری شده بسیار داغ شده، وب سایت ها، حساب های كاربری و پلتفرم های بسیاری برای استخراج بیت كوین یا بیت كوین ماینینگ بوجود آمده است تا بتوانند با استفاده از آنها به خرید و فروش و مبادلات تجاری كلان اقدام نمایند.

به تازگی شماری از متخصصان و كارشناسان امنیت سایبری فعال در پلتفرم و مراكز مبادلاتی ارزهای دیجیتالی اعلام نموده اند كه بدافزار و ویروس جدیدی را تحت عنوان ایترنال بلو ( EternalBlue) كشف كرده و یافته اند كه به هكرها و مجرمان سایبری امكان می دهد تا به اطلاعات كامپیوتر ها، سرورها و سیستم های موجود در مراكز مبادلاتی ارز دیجیتالی رمزنگاری شده همچون بیت كوین و مونرو نفوذ كرده و سرمایه های ارز دیجیتالی موجود آنها را كه به ارزش میلیون ها و میلیاردها دلار است، به سرقت ببرند.

محققان و پژوهشگران در موسسه پروف پونت در این باره عنوان كرده اند كه بعد از انجام بررسی های فراوان مشخص و معلوم شده است كه این بدافزار جدید در خیلی از پلتفرم های استخراج ارز دیجیتالی بزرگ و مشهور جهان مشاهده شده است. این بدافزار در ابتدا به ویندوز یا سیستم عامل كامپیوتر كاربران حمله كرده و سپس به صورت كاملا محرمانه و مخفیانه ارزهای دیجیتالی رمزنگاری شده را به سرقت می برد.

هفته پیش بود كه هكرها به كوین چك بعنوان یكی از بزرگترین مراكز مبادلات ارز دیجیتالی رمزنگاری شده در توكیوی ژاپن نفوذ و حمله كرده و ۵۳۲ میلیون دلار از سرمایه های این مركز را به سرقت بردند.

تحلیلگران بر این باورند كه بدافزار مذكور مسئول حمله به كوین چك بوده اند چراكه این بدافزار به مجرمان سایبری اجازه می دهد تا براحتی به پلتفرم های استخراج ارزهای دیجیتالی دسترسی یابند. در سال ۲۰۱۴ میلادی هم یكی از بزرگترین مراكز مبادلاتی بیت كوین در آن زمان، بعد از آنكه ۴۵۰ میلیون دلار از سرمایه هایش را از دست داد، اعلام ورشكستگی كرد.

این درحالیست كه خیلی از كشورهای جهان همچون بعضی از كشورهای اروپایی در تلاشند تا این پول بی افسار را كنترل كرده و معاملات با آن را تا حد امكان محدود كنند، چراكه آنها بر این باورند بیت كوین به تجارت های غیرقانونی و غیرمجاز همچون تجارت اسلحه، تجهیزات تروریستی، قاچاق دارو موادمخدر دامن زده و به دلیل آنكه مقامات قضایی و پلیس نمی توانند طرفین معامله را شناسایی و ردگیری كنند، سبب سهولت آن می گردد.



 

1396/11/14
15:10:35
5.0 / 5
2403
تگهای خبر: هك , بدافزار , دیجیتال , ویندوز
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۲ بعلاوه ۴
لینک دوستان پارس آی سی تی
آی سی تی پارس