پارس آی سی تی

افتتاح سرویس FTTX Pro ایرانسل توسط وزیر ارتباطات

افتتاح سرویس FTTX Pro ایرانسل توسط وزیر ارتباطات

پارس آی سی تی: با شروع به کار غرفه ایرانسل در سالن اصلی (38) توسط وزیر ارتباطات، بیست وهفتمین نمایشگاه بین المللی الکترونیک، کامپیوتر و تجارت الکترونیک (الکامپ)، رسما شروع به کار کرد.


به گزارش پارس آی سی تی به نقل از روابط عمومی ایرانسل، بامداد امروز شنبه ۹ تیر ۱۴۰۳، بیست وهفتمین نمایشگاه بین المللی الکترونیک، کامپیوتر و تجارت الکترونیک (الکامپ)، با حضور دکتر عیسی زارع پور وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، دکتر امیر محمدزاده لاجوردی جانشین وزیر در امور ارتباطات و معاون وزیر و رییس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی (رگولاتوری)، دکتر محمد خوانساری معاون وزیر و رییس سازمان فناوری اطلاعات، دکتر رضا باقری اصل معاون امور دولت، مجلس و استانهای وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات و هیأت همراه و دکتر علی حکیم جوادی، رییس سازمان نظام صنفی رایانه ای کشور، در غرفه ایرانسل در سالن ۳۸ نمایشگاه بین المللی تهران، این نمایشگاه شروع به کار کرد. وزیر ارتباطات در طول این بازدید، در جریان آخرین محصولات، خدمات و دستاوردهای ایرانسل در عرصه های در رابطه با اقتصاد دیجیتال، تحول دیجیتال و هوش مصنوعی، قرار گرفت و با انجام تست سرعت در شبکه های FTTX Pro و 5G-SA ایرانسل، بالاترین سرعت های اینترنت در ایران را به ثبت رساند. ایرانسل با حضور وزیر ارتباطات در غرفه خود، سرویس فیبرنوری پرو (FTTX Pro) را افتتاح نمود و با انجام تست سرعت، از بالاترین سرعت اینترنت ایران در شبکه فیبرنوری ایرانسل با ثبت عدد ۶۰۸۳ مگابیت بر ثانیه، رونمایی نمود. سرویس فیبرنوری پلاس، از زیرساخت و خاصیت های فنی سرویس فیبرنوری منازل و کسب وکارها بهره می برد و در عین حال با به کارگیری تجهیزات سخت افزاری قوی تر، امکان بهره مندی از سرعت های بسیار بالای اینترنت را برای صنایع، سازمان ها و کسب وکارهای بزرگ رقم می زند. سرویس فیبرنوری منازل و کسب وکارهای ایرانسل که در شهرهای مختلف کشور درحال توسعه و ارائه خدمت است، تا کنون سرعت های یک گیگابیت بر ثانیه را برای کاربران ارائه کرده و با سرویس FTTX Pro که امروز رونمایی گردید، سرعت هایی تا ۱۰ برابر بیشتر را برای صنایع، سازمان ها و کسب وکارهای بزرگ فراهم می شود. زارع پور در جریان این افتتاح با ارائه گزارشی از وضعیت فیبرنوری کشور اظهار داشت: هم اکنون برای هشت میلیون و پانصد هزار خانوار در سطح کشور امکان بهره مندی از سرویس فیبرنوری به وجود آمده و تا درب منازل و کسب وکارها این سرویس در دسترس قرار گرفته. در مرحله بعد کاربران باید با ارائه درخواست به اپراتور ارائه دهنده سرویس، از امکانات این شبکه اینترنت پرسرعت و مبتنی بر شبکه ثابت، بهره مند شوند.
در ادامه بازدید وزیر ارتباطات و هیأت همراه از غرفه ایرانسل در الکامپ ۱۴۰۳، تست سرعت در شبکه نسل پنجم تلفن همراه در حالت مستقل (5G Standalone) ایرانسل، انجام گرفت. ایرانسل در دی ماه سال قبل و در جریان نمایشگاه تلکام ۲۰۲۳، از این شبکه رونمایی کرده بود و با گذشت چند ماه از توسعه این شبکه، امروز توانست بالاترین سرعت اینترنت ایران در شبکه 5G-SA خودرا با عدد ۷.۵ گیگابیت بر ثانیه، به ثبت برساند تا بار دیگر رکورد سرعت اینترنت در ایران را جابه جا کند. ایرانسل همین طور دی ماه گذشته، موفق شده بود با انجام تست سرعت در نسل ۵.۵ تلفن همراه و ثبت سرعت دانلود نزدیک به ۶.۵ گیگابیت بر ثانیه، باز هم رکورددار سرعت اینترنت ایران باشد. وزیر ارتباطات بعد از ثبت بالاترین رکوردهای اینترنت بر بستر شبکه های FTTX Pro و 5G-SA ایرانسل، اظهار داشت: خوشحالیم که ثبت چنین رکوردهایی در کشور ما هم طبیعی شده و مانند کشورهای منطقه که گاهی ویدیوهایی از تست سرعت آنها منتشر می شود، حالا مردم می توانند این سرعت ها را در کشور خودمان و با زحمت اپراتور ایرانسل، ببینند. ایرانسل به عنوان نخستین اپراتور ارائه دهنده 5G و رکورددار سرعت نسل پنج در ایران، برای نخستین بار در کشور حالت 5G Standalone را پیاده سازی کرده است و از تمام قابلیت های 5G به عنوان یک نسل سرویس محور می توان استفاده نمود. یکی از محورهای اصلی 5G-SA قابلیت هایی است که به کمک صنایع و تحول دیجیتال و بهره گیری از قابلیت های IoT می آید و حالت Standalone موجب می شود، 5G در قالب یک شبکه خصوصی به صنایع بزرگی که در کشور وجود دارند، ارائه شود.
این شبکه برمبنای تجمیع لایه های فرکانسی در باند ۲۶ گیگاهرتز و ۳.۵ گیگاهرتز راه اندازی شده و از پهنای باند هزار مگاهرتزی استفاده می نماید. از خاصیت های این حالت 5G، می توان به ارائه سطوح مختلف سرویس برای مشترکان بر طبق نیاز (Network Slicing)، کاهش تأخیر (Latency) و اطمینان از ارسال بسته های دیتای سال (Reliability)، پوشش تعداد زیادی از تجهیزات متصل به سیمکارت (تا یک میلیون) در یک منطقه محدود به میزان مورد نیاز برای مواردی مانند ماشین های خودران و مصارف پزشکی و کاهش مصرف باتری گوشیهای تلفن همراه، اشاره نمود. علاوه بر این مزیت ها، یکی از با اهمیت ترین قابلیت هایی که حالت5G Standalone در اختیار مشترکان می گذارد، Mobile Edge Computing (MEC) است که موجب می شود محاسباتی که بر بستر شبکه در هسته شبکه به انجام می رسد، به کاربر نزدیک شده و از توان پردازشی که سمت کاربر وجود دارد، استفاده حداکثری شود. ایرانسل با نگاهی جامع و در تمام حوزه های فعالیت خود، با تمرکز بر سه محور اصلی اقتصاد دیجیتال، تحول دیجیتال و هوش مصنوعی، در نمایشگاه الکامپ شرکت می کند. این حوزه های فعالیت شامل فروش و توزیع، دیجیتال، واحد تحقیق و توسعه (ایرانسل لبز)، خدمات ارتباط با مشتریان، راهکارهای سازمانی، توسعه شبکه و زیرساخت، منابع انسانی، بومی سازی، امنیت شبکه، پایداری و مسئولیت اجتماعی و… است که با بوجودآوردن ایستگاه هایی در غرفه ایرانسل، پاسخگوی نیازهای بازدیدکنندگان و مشترکان است و همین طور شرکت های در رابطه با ایرانسل همچون ویستا، گروه اسنپ، ویستامدیا و صندوق نوآفرین نیز در کنار ایرانسل در نمایشگاه الکامپ حضور دارند. علاقه مندان به بازدید از آخرین دستاوردهای فناورانه و نوآورانه ایرانسل، می توانند در ایام ۹ تا ۱۲ تیر، از ساعت ۹ تا ۱۶ در محل دائمی نمایشگاه های بین المللی تهران حضور پیدا کرده و به سالن اصلی نمایشگاه «سالن ۳۸»، مراجعه کنند.


منبع:

1403/04/10
10:14:36
5.0 / 5
273
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۲ بعلاوه ۵
آی سی تی پارس